Wat beweegt Art Floors

Daar waar we kunnen kiezen we voor duurzaam, omdat we maar één aarde hebben voor zeven miljard mensen. Onze verantwoordelijkheid is, deze aarde leefbaar door te geven voor volgende generaties. Dat zijn onze kinderen, kleinkinderen en verder. De mens is bovendien niet de enige bewoner. Kijk maar om je heen.

Alleen verander je de wereld niet, maar je kunt klein beginnen op de zaken waar je invloed op hebt. Dat hebben wij ook gedaan met de ECO mat, daar waar technisch mogelijk processen energie zuiniger te maken en afvalstoffen te recyclen.

We wensen je vele jaren plezier van je mat met je allerleukste designs!

Onze ideale toekomst

Met een mooi woord.........een circulaire mat maken. Een mat die op een duurzame manier geproduceerd wordt van gerecyclede materialen. Maar dan wel een mat die van een ongeëvenaarde kwaliteit is.

De grondstoffen van onze aarde zijn niet oneindig, we moeten dus gaan hergebruiken. Dat we daarmee ook nog eens helpen de aarde letterlijk schoner te maken is natuurlijk geweldig.

En omdat de aarde ook wel een stukje groener mag,doneren we maandelijks aan de Trees for the future. Dit gaat overigens verder dan alleen een boom planten. Het voorziet ook hele families van werk en voedsel, in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is.

Klantenbeoordelingen

MET FOTO OF LOGO
Al vanaf € 19,60